STRIK FORSIDE 9 2019 SE

Införanden som stärker försäljningen

Allt om Handarbete Stickmagasin är en av Nordens största handarbetstidskrifter. Den vänder sig till kvinnor som älskar att sticka till hela familjen. Fokus ligger på de många populära och inspirerande stickrecepten, vilket gör att 90,5 procent av läsarna sparar tidningen.

 

KS FORSIDE 5 2019 SE

Inspirerar 44 000 kreativa tjejer i Skandinavien

Det är mer inne än någonsin att sticka. Kreativ stickning har funnits i många år och är en unik och exklusiv stickningstidskrift för både nybörjare och mer erfarna. Tidningen utkommer med 6 nummer om året, både i Danmark och i Sverige där varje nummer har ett tema.

 

SY FORSIDE 9 2019 SE

Fånga upp de modeintresserade redan i dag

Den andra av Nordens största handarbetstidskrifter fångar upp moderna trender från den internationella modevärlden och inspirerar kvinnor i alla åldrar och storlekar. Vackra mönster för vardag och fest, lite spännande för barnen och idéer för heminredning.

 

BS FORSIDE 9 2019 SE

För kräsna och stilmedvetna kvinnor

Burda är världens största och äldsta sömnads- och modemagasin. Den ges ut i 90 länder på 17 språk, i nästan 2 miljoner exemplar. Tidningen innehåller mode, kosmetik, tillbehör, wellness och inredning - och är känd för sina symönster i hög kvalitet.

 

Kontakt

Klaus Bengtsson

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.